Moria Tech Design en Management: geen problemen, alleen oplossingen!
Reparaties
We leven in een maatschappij waar het geld regeert.
Eén van de gevolgen daarvan is dat de bijnaam "wegwerpmaatschappij" is.
Het is niet meer lonend apparatuur te repareren omdat een nieuw exemplaar even duur, of soms zelfs goedkoper, is dan een reparatie. Het gevolg voor een defect apparaat laat zich raden....

Daarnaast zorgen de fabrikanten er ook vaak voor dat reserve-onderdelen niet of nauwelijks of veel te duur te verkrijgen zijn zodat hun productie op peil blijft.
En de afvalberg groeit....

Een vaak gehoord verhaal is "mijn computer is zo traag omdat er zoveel foto's op staan". Dat is nooit waar, een computer wordt niet traag vanwege de hoeveelheid foto's, films of andere documenten.
De werkelijke oorzaak hiervan kan weggenomen worden zonder verlies van gegevens. Het vervangen van de computer dus alleen als ècht moet.

Mijn visie is dat het niet nodig is de afvalberg te vergroten en kostbare materialen te vernietigen als dat niet noodzakelijk is.
Ofwel, wèl die cd/dvd-speler repareren als dat binnen bepaalde grenzen kan, wèl  die koffiezetter een nieuw magneetje geven zodat deze weer functioneert. Zolang het alleen tijd kost geldt een "no cure, no pay" benadering, pas na beoordeling zal een prijsafspraak worden gemaakt.

In mijn carrière heb ik zeer veel ervaring opgedaan met de reparatie van allerlei apparatuur en installaties en daarbij bewust niet alleen de storing maar vooral de oorzaak van de storing weggenomen. Een reparatie kan bij mij snel en vakkundig op haalbaarheid worden beoordeeld en voordelig worden uitgevoerd.

Tevens heb ik veel ervaring opgedaan in de werking van computers en de programma's.

Voeg daar een heldere blik bij die zich niet laat vernauwen door alleen maar technisch denken en er is een ideale combinatie om voor nagenoeg elk probleem de perfecte oplossing te vinden.

Er is gekozen voor de naam Moria.
Dit is de naam van de berg waar koning Salomo de tempel op heeft gebouwd.
Een stevig fundament voor een zeer belangrijk gebouw.
Zo stevig mag ook het vertrouwen in Moria Tech Design en Management zijn.

Meer informatie nodig? Stel uw vraag via het contactformulier